بیماری های گوارشی و اورولوژی همیشه پای ثابت بیماری های این منطقه بوده است که تا کنون علت یا علل خاصی برای فراگیر بودن این بیماری ها از سوی دستگاههای متولی از جمله دانشگاه علوم پزشکی کردستان ارائه نشده است. علی رغم پیگیریهای دکتر غوثی در سالهای اخیر و ورود تجهیزات مختلف پزشکی و بهداشتی به شهرستان سقز اما کماکان کمبود پزشک متخصص و وجود تنها مرکز دولتی متولی درمان در سقز یعنی بیمارستان امام که مربوط به قبل از انقلاب است موجب شده تعداد قابل توجهی از شهروندان درمان بیماری های خود را در شهرها و استان های دیگر پیگیری کنند.
در همین ارتباط یکی از شهروندان سقزی ماجرای درمان خود را که از ابتدای سال ۹۶ و در پی درد در ناحیه کلیه برایش پیش آمده بود اینگونه شرح داد: برای درمان به یکی از پزشکان سطح شهر مراجعه کردم که پس از انجام آزمایشات لازم، پزشک معالج در اردیبهشت ماه اقدام به برداشتن سنگ کلیه ام کرد .
این شهروند در ادامه اظهار داشت: بعد از عمل برداشت سنگ کلیه، ماهانه و برای بررسی و چکاب کلیه هایم به همین پزشک مراجعه می کردم اما هر بار بر دردی که داشتم افزوده می شد که پزشک معالج نیز پس از ویزیت اعلام می کرد درد شما ناشی از کلیه نبوده و کلیه های شما هم اکنون سالم است، اما این تمام ماجرا نبود و به علت تشدید درد مجبور شدم به تهران رفته و طی چند ماه رفت و آمد در آذرماه با صرف هزینه های مالی زیاد سرانجام در بیمارستان میلاد تهران بستری و کلیه ام تحت جراحی مجدد قرار گرفت که در آنجا پزشکان در کمال ناباوری متوجه شدند یک فنر درشکمم به جا مانده است و طی یک جراحی دیگر فنر را از شکمم خارج کردند.
این شهروند سقزی در پایان گفت: بعد از عمل جراحی تهران تا کنون تلاشهایش برای احقاق حق خود در نهادهای مربوطه به نتیجه نرسیده است. این امر نیز در اقصی نقاط کشور به عنوان یک مشکل لاینحل باقی مانده است و کمتر پیگیری هایی از این مورد به نتیجه رسیده است، از مرگ کیارستمی به دلیل قصور پزشکی گرفته تا جا ماندن قطعه ای فنر در کلیه بیمار سقزی از این داستان رنج می برند./واکاوی